Weboldal készítés

Életre keltjük cégét, projekjét a neten. A sikeres webfejlesztés célja, hogy cége méltó webes megjelenése legyen, és a webmarketing eszközeivel együtt további sikereket hozzon Önnek és vállalkozásának.

Keresőoptimalizálás

Sokan nem ismerik még Önt, és szolgáltatásait, de lehet hogy pont azokra van szükségük. Csak leülnek az internet elé, és rákeresnek arra mit szeretnének. Hogy az Ön honlapját találják-e meg, vagy a konkurenciáét, az főleg azon múlik kire bízza weboldala optimalizálását.

Reszponzív webdesign

Honlapját sokan fogják okostelefonról, tabletről nézni, sokszor menet közben, kocsiban ülve. Az ilyen eszközökön weboldala tartalmának más elrendezésben, praktikusan kell megjelennie, hogy kezelhető legyen. Mi külön díjazás nélkül minden weboldal grafikáját optimalizáljuk, és teszteljük mobil eszközökön is.

 

Tanácsadás és felügyelet

A web világa folyamatosan változik, ahogy vállalkozása is fejlődik, általában egy weboldal elkészítése után sem engedjük el ügyfeleink kezét, segítünk a felmerülő fejlesztésekkel kapcsolatban, tanácsot adunk az új technikák bevezetésére, és honlapját egy évig díjmentesen felügyeljük.

Arculat

Vállalkozása egy külön jogi személy, ezt mindenki tudja. De vajon ügyfeleinek mi jut eszébe róla? Fontos Önnek? Mivel vállalkozása arc nélkül “születik”, egy profi logóval és arculati elemekkel írányíthatja a vállalkozásáról kialakult képet, kifejezheti céljait, és egyedivé teheti cégét.

Termékfotó

Egy internetes boltban az egyik legfontosabb minőségi mérce a képek minősége. Cégünk vállalja webshopok elkészítését, és ezekbe való termékek fotózását felsőfokon, helyben!